FÖRSÄKRING

FÖRSÄKRING

ProBike Försäkring

Vi delar passionen med dig och hjälper dig göra drömmen verklig. Låt oss presentera våra suveräna och unika försäkringslösningar!

Med försäkringslösningar i toppklass, en kundservice som överträffar dina förväntningar och en skadereglering som ser till ditt bästa vill vi på ProBike visa att vi bryr oss om våra kunder.

Tillsammans med Svedea erbjuder vi ProBike mc-försäkring där det gemensamma målet är att du ska få ett så tryggt och bekymmersfritt motorcykelägande som möjligt. Försäkringen kan köpas för samtliga märken i samband med att du köper ny eller begagnad mc hos oss.

Du skapar själv din aktsamhetsprofil genom att ange vem som kör mc:n, vilken skyddsutrustning som används och hur mc:n förvaras på natten. Ju mer aktsam förare du är desto lägre premie får du. Är du medlem i SMC får du ytterligare 10 % rabatt.

Omfattningen är generös och priser samt självrisker är låga.

Dessutom finns en rad unika fördelar som:

Nyvärdesersättning 24 månader för förste ägaren
Utökat ekonomiskt skydd om din mc uppgraderats
Tillbehör och extra utrustning ingår alltid upp till 80.000 kronor
Räddningsassistans dygnet runt helt utan självrisk
Snabbare ersättning vid stöld
Stilleståndsersättning vid ersättningsbar skada

Svedea visar också att ett specialistbolag kan göra skillnad. Svedeas målsättning är tydlig – att vara bäst i klassen. Bakom Svedea står Inter Hannover, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re. Läs mer om bolaget på svedea.se.