Finansiera ny eller begagnad mc

Finansiera ny eller begagnad mc

ProBike Finansiering.

I vårt jobb har vi den stora fördelen att vi får och kan förverkliga drömmar! Ett av de viktigaste redskapen för det är en unik och förmånlig finansiering.

ProBike Lånet (konsument och företag)

Avbetalning – vårt vanligaste lån som gör det lättare än vad du tror att förverkliga din dröm! Du kanske vill betala din nya eller begagnade motorcykel under en längre tid? Eller vet du redan nu att du kommer att byta till en ny hoj inom några år? Tack vare att de märken vi säljer har bra andrahandsvärde kan vi erbjuda att lägga upp restvärden på din motorcykel och vi kan därför erbjuda branschen absolut bästa och mest förmånliga finansieringslösningar. Räntan är avdragsgill i deklarationen med 30 %. Hör med oss så hjälper vi dig att ta fram den absolut bästa lösningen för just dig.


FAKTA

Vem: Konsument & företag

Tid: Kontraktstiden varierar mellan 12-96 månader.

Kontant: Kontantinsatsen är lagstadgat lägst 20% (gäller konsument) och den beräknas på priset på din motorcykel inklusive eventuell extrautrustning. Kontantinsatsen kan även betalas i form av inbyte.

Betalning: Du betalar månadsvis och du väljer själv om det är via bank- eller autogiro. Du kan också göra extraamorteringar och lösa ditt lån i förtid utan några extra tillkommande avgifter.

Restskuld: Din motorcykel (ny eller begagnad) har ett bra marknadsvärde även efter kontraktstidens slut, alltså finns möjlighet att ha en restskuld på ditt ProBike Lån. Storleken på restskulden varierar beroende på kontraktstid.

Exempel: vid 36 månader är restskulden max 50% och vid 84 månader är restskulden max 10%.

Din ProBike butik hjälper dig att hamna på en bra nivå så att övervärdet mellan restskuld och marknadsvärde exempelvis kan täcka handpenningen på din nästa motorcykel. Efter kontraktstidens slut kan du naturligtvis förlänga ditt lån, byta till en ny mc eller enkelt lösa din restskuld.

- Efter kontraktstidens slut kan du naturligtvis förlänga ditt lån, byta till en ny mc eller enkelt lösa din restskuld.

- Gå in på det fordon du är intresserad av och räkna själv fram ett finansieringsupplägg som passar dig! Kom in till oss redan idag så kan vi göra en kreditprövning!
ProBike Leasing (företag)

Leasing – Ditt företag betalar en leasingavgift och du betalar för nyttjandet i form av förmånsvärdet. ProBike Leasing är generellt ett enkelt och ekonomiskt sätt att finansiera företagets transportbehov. I de flesta fall gäller avlyftbar moms på leasingavgiften (50%), valfrihet i tid och restvärde får företaget en bra finansieringslösning som inte binder kapital eller belastar befintliga kreditutrymmen.


FAKTA

Vem: Företag

Tid: Avtalstiden varierar, men är normalt 36 månader.
Särskild leasingavgift: Även kallad ”första förhöjd hyra” och reducerar leasingavgiften över tid, vanligtvis 20% av motorcykelns pris.

Kreditbesked: I de flesta fall får du kreditbesked direkt hos din ProBike säljare.

Betalning: Din leasingavgift faktureras månadsvis i förskott och du kan välja att betala via bank- eller autogiro. ProBike Leasing erbjuds med annuitet med rak betalningsplan.

Restvärde: Leasingavtalet läggs normalt upp så att restvärdet motsvarar motorcykelns restvärde efter avtalstidens slut. Din ProBike butik rekommenderar gärna en realistisk nivå baserat på tid, körsträcka, användningsområde, märke, modell, och det förväntade marknadsvärdet etc.

- Hos oss kan du snart också komplettera din finansiering med ProBike Låneskydd som är en extra trygghetsförsäkring för ditt ProBike Lån. Skulle arbetslöshet, arbetsoförmåga eller olycksfall mm. bli aktuell så skyddas din betalningsförmåga genom låneskyddet. Inom kort kan vi berätta mer.

- Vi kommer dessutom också att kunna erbjuda att lägga till ProBike Serviceavtal på din finansiering. Det är perfekt för dig som vill ha kontroll på dina utgifter. Du betalar en fastsumma per månad för kommande service. När det blir dags lämnar du din ögonsten till oss utan kostnad eftersom du betalar för servicekostnaderna månadsvis.